tiistai 12. elokuuta 2014

Odottavan aika on pitkä


Päivien laskeminen on alkanut; 16 päivää retkimatkaan! Illat ovat menneet aikalailla tutkiessa reittimme varrella olevia nähtävyyksiä ja miettiessä aikatauluja. Tarkoituksenamme oli ensin olla Flagstaffissa kaksi yötä. Muutimme hieman Grand Canyonille menon aikataulua. Ajamme Santa Festä Grand Canyonille yöllä, joten pääsemme ihailemaan auringon nousua. Sitten lepäilemme Flagstaffissa yhden päivän ja yön ennen ajamista Las Vegasiin.

Las Vegasissa matkaseurueemme koko kasvaa, pikkuserkkuni ja hänen poikaystävänsä liittyvät seuraamme loppumatkaksi. Varasimme huoneet edullisesti Luxor hotellista. Yleensä en lue tarkemmin sähköpostiin tulleita uutiskirjeitä, mutta nyt kannatti! Saimme Hotels.comin kautta huoneen neljäksi yöksi 337 eurolla. 
Passien voimassaolo päivät on tarkastettu ja ESTAt (Electronic System for Travel Authorization) päivitetty eli tärkeimmät asiat kunnossa. Otamme matkalle mukaan käsimatkatavarat ja yhden matkalaukun, sen pitäisi lähteä mukaamme mahdollisimman tyhjänä ostoksia varten. Mitä vähemmän on matkatavaroita, sitä helpompi on siirtyä paikasta toiseen kuukauden matkalla.

Alkaa jo vähän jännittämään! Onneksi en ole ainut. Loppumatkan matkakumppaniamme herra Karhuakin jännittää :)


Leena
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti