torstai 4. syyskuuta 2014

Kun Chicago kuoli, vai kuoliko sittenkään?

Ollaan Chicagossa tai oikeastaan esikaupunkialueella. Täältä sai majoituksen huomattavasti edukkaammin kuin keskustasta. Hotellin nimi on Willowbrook Inn ja hinta miellyttävä 38e/ yö. Saavuimme tänne eilen illalla Niagaran putouksilta.


Niagaran putoukset olivat hieno kokemus! Jenkkien puolen putous ei ollut mitään verrattuna Kanadan puolen hevosenkenkä putoukseen. Vettä tuli kuin Niagarasta :) Meillä meni muutama tunti aikaa putouksien ihmettelyyn ja sitten otimme suunnaksi lännen. Olimme yön Clevelandin lähellä Amherstissa ja aamulla lähdimme ajelemaan Eriejärven rantaa pitkin Chicagoa kohti. Ajoimme highway kuutosta, matkan varrella oli kauniit maisemat ja liikenne oli rauhallista verrattuna interstateen. Matkan varrelle Niagaran jälkeen mahtui pari auton vaihtoa. Nykistä saatu auto oli siivoamatta, haisi olut ja popparit poksui. Seuraavasta autosta puuttui tietullimasiina. No, Ville ehkä avautuu näistä asioista myöhemmin. Nyt on tosiaan alla Chevrolet Impala Las Vegasiin asti.

Tänään tutustuimme Chicagoon. Kävimme katsomassa pavun eli Gloud Gaten ja Willis Towerin Sky Deckin. Rakennuksesta on hienot näkymät ympäri Chicagoa. Sky Deck on 103. kerroksessa ja siellä on "lasiparvekkeet" joissa pääsee kävelemään Chicagon ylle. Lisäksi kävelimme ympäri kaupunkia ja Michiganjärven rantaa.
Huomenna ajattelimme mennä jokiristeilylle ja Ville haluaa syödä Chicago pizzaa. No ehkä minäkin voisin syödä, kävin kuitenkin tänään hotellin salilla ;)

Sitten vaihtuukin kaupunki, seuraavaksi St. Louis ja Six Flags huvipuisto sekä jenkkifutispeli.

Ps. Terkut suomalaisille, jotka tapasimme New Yorkissa. Ensin Brooklyn Breweryssa ja sitten Shake Shackissa! Että kyllä maailma on pieni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti